Vágott, bontott tégla építési, falazási újrafelhasználásra

Nem ért még véget az oldalán vágott tégla akciónk!

Honlapunkon ismertetjük szeletelt tégla, valamint bontott tégla termékeink gyártását. Nálunk megtalálja az összes kiváló ötletet és praktikát!

Kínálatunkban kisméretű gépi téglából vágott, ép, sarkos téglák kb. 25*7 ? 8*7 cm méretben (hosszúság, szélesség, magasság) jó anyagú, kemény minőségben kaphatók, egyéb porózus régi téglákhoz képest ezek a téglák impregnálva akár járófelületnek is felhasználhatóak, fagyálló tulajdonságokkal rendelkeznek. 5.000 db várható néhány héten belül, akár előre foglalható és gyártás után azonnal elviheti tőlünk

kisméretű tégla két oldalán vágva, gépi
Kisméretű tégla két oldalán vágva, gépi

Egy raklapra 350 db tégla fér, az árban pedig benne van a raklap, a fóliacsomagolás és a rakodás díja is.
Kiszállítást is vállalunk az ország bármely pontjára. Abban az esetben, ha kis tételben rendel csak, a szállítási költség meghaladhatja a tégláét, ezért kérjük, mérlegeljen a végső döntés előtt!
A vágott, bontott tégla nagy távolságra történő elszállítása kizárólag nagy tételben, nyerges teherautóval kifizetődő, a lerakodási pontnál pedig targonca szükséges a téglák teherautóról történő lerakodásához.

25x7-8x6,8 cm méretű tégla, kézi vetésű téglából
25×7-8×6,8 cm méretű tégla, kézi vetésű téglából

Szeretne burkolni is a tégláink felhasználásával? Egyik helyen építőtéglát, másikon szeletelt tégla burkolótéglát használna fel a tervei kivitelezéséhez? Nem probléma, kínálatunkban megtalálja 2 ? 2,5 cm vastagágban is!
Bármilyen kérdése merülne fel, bátran keressen fel minket!

Az Antik Tégla Kft. csapata.