Vintage, Loft, Industrial, vagy Shabby-chic stílusban keres otthonába természetes burkolóanyagot? Vagy csak egyszerűen egy bontott tégla burkolatot szeretne?

Nálunk megtalálja a megoldást!

Számunkra nagyon fontos, hogy minőségi termékeket kínáljunk Önnek, ezért a vágás után esztétikai jellemzők alapján válogatjuk a téglaszeleteket. Így a legszebb első osztályú, szinte kifogástalan bontott tégla faltól a legromosabb “extrém rusztikus”-ig minden projekthez megtalálhatja nálunk a megfelelő választást.

Minden termékünk elérhető kis és nagyméretű bontott tégla vágásából is, azaz 25 cm és ca. 30 cm hosszban is. Névleges vágásvastagság: 2,5 cm.

Portfóliónkban piros téglából vágott termékek találhatók, ami a valóságban a kiégetéstől függően a halvány narancstól a halvány  liláig terjed. A fal elkészültekor színmélyítő impregnálással érhetők el az erősebb színek.

****************

Kérjük megértésüket, a honlapon elérhető szolgáltatásaink jelenleg szünetelnek, ezért nem talál árakat a termékek mellett.

Téglaburkolatok

Látványos burkolótégla, újrahasznosított alapanyagból, bontott téglából. Beltérben, a konyhától a fürdőszobáig, kültérben homlokzati, és lábazati  falburkolásra, illetve járófelületnek borospincékbe, autentikus kialakítású házakba.

I. Belső vágás, a sík felületű  téglaszeletek rusztikus minőségben

Ft/m2

Mivel régi kézi vetésű téglából készítjük, a rusztikusságot a tégla alaki, méretbeli és a változatos felületi struktúrája adja, illetve az egész és darabtéglák kombinációja! Maximum 10%-ban tartalmaz nem egész, azaz törött téglaszeleteket. Bármelyik téglaszelet lehet erősen sarokletöréses, vetemedett, enyhén kiégetési elszíneződéses. Mindez a valódi rusztikus hatás érdekében!

Előnyei: kedvező ár, gyorsan kivitelezhető fugázás, vágott, tisztítást nem igénylő, felület mégis rusztikus hatás.

Belső vágás, sík felületű téglaszeletek rusztikus minőségben

Belső vágás, sík felületű téglaszeletek rusztikus minőségben kedvező áron! Kitűnő alapstruktúra festett felületekhez is!

II. Belső vágás, a sík felületű  téglaszeletek I. osztályú minőségben

 Ft/m2

Hagyományosan falburkolat céljára és akár járófelületnek történő felhasználásra is.

Előnyei: kedvező ár, gyorsan kivitelezhető fugázás, vágott, tisztítást nem igénylő, felület mégis rusztikus hatás. I. osztály, azaz minden tégla négysarkos, extrém vetemedésektől és elszíneződésektől mentes. Szép, tiszta antik tégla felület. Alapstruktúrának festett téglafelületekhez is kiváló! 

Belső vágás, nagyméret

Belső vágás - kisméretű tégla

Belső vágás, kisméret I. osztály járófelületnek is kiváló, 4×4 vagy halszálkában is rakható.

III. Belső vágás, 3 dimenziós

Ft /m2

3D téglaburkolatunk vágási vastagsága 1-2,5cm között van, max. 2 milliméteres függőleges fuga, “nulla” vízszíntes fugatávolsággal ajánljuk burkolásra, (és csak ennél a termékünknél így is számoljuk a négyzetméterárat) kifejezetten kihangsúlyozandó a téglák vastagságbeli eltéréseit. Ez a megoldás egy nagyon érdekes tömegében rendkívül meleg hatású téglafelületet eredményez. Négyzetméterárunk ezen téglánk esetében így a fentieknek megfelelően értendő.

Belső vágás, 3 dimenziós

Belső vágás, 3 dimenzióban, egy igazán meleget árasztó téglafal!

IV. Külső vágás, mozaik

Ft/m2

Passzoló sarokelem: Ft/m1

Különböző méretű, külső téglaszeletek darabjai 7-26cm-ig. Szokásos fugával számolva, vagy fuga nélkül rakva, illetve részben vágott véggel is. A legkedvezőbb árfekvésű külső vágású téglaszelet, nincs kivitelezési vágási veszteség, mindig adott a megfelelő méretű tégla a sorkezdethez, a sarokhoz, stb… fugahézag nélkül is nagyon látványos fantáziadús téglaburkolat. Tekintse meg galériánk képeit!

/ Fuga nélkül rakva=  Ft/m2 /

Mozaik falburkolat

Mozaikoljunk!

V. Vegyes külső antik téglaburkolat

Rusztikus 60% / Mozaik 40%  Ft/m2

Passzoló sarokelem 60%/ 40%:  Ft/m1

Egész méretű és mozaik  téglaburkolat 60%/40%, vagy akár az Ön által kért arányban. Hihetetlenül szép, eredeti hatású antik tégla felület!
Az egész, és darabszeletek kombinációja egy igazi antik téglafal hatását nyújtja, a legjobb választás, ha Ön valódi rusztikusságot szeretne otthonába. Nincs vágási veszteség!

Vegyes téglaburkolat

Ha igazán antik felületet szeretne! A 2. legnépszerűbb termékünk!

VI. Gépi téglából vágott antik téglaburkolat

 Ft/m2

Passzoló “L” sarokelem:  Ft/m1

Csak kisméretben (25 x 7 x 2,5 cm) lehetséges. Előnyei: a legkedvezőbb árfekvésű egész téglaszeletek, keményebb, tömörebb anyagminőség, kültéri homlokzatokra is ajánljuk akár felületkezelés nélkül is alkalmas. Kitűnő alapstruktúra festett felületekhez, vagy natúr felhasználásban loft, és industrial stílusokhoz!

Kisméretű gépi külsővágás

Gépi téglából külső vágás, kitűnő alapstruktúra festett felületekhez!

VII. Extrém rusztikus téglaburkolat

 Ft/m2

Passzoló “L” sarokelem:  Ft/m1

Ha valami igazán rusztikusat szeretnél! Extrém sérült téglák, vastag malter-, beton-, mészmaradványok, fekete szennyeződések, túlégetett, deformálódott vagy lefagyott felületű téglák… Igazi romkocsma hangulat, főleg közösségi terekbe ajánljuk, de kitűnő választás otthonába loft stílushoz is!

Extrém rusztikus antiktégla

Extrém rusztikus szortimentünk, csak fanatikusoknak!

VIII. Rusztikus minőségű antik tégla burkolat

 Ft/m2

Passzoló “L” sarokelem:  Ft/m1

A legnépszerűbb termékünk. Valódi rusztikus bontott tégla hatás, kézi vetésű téglából vágva, egész szeletes felületek céljára. Sarok és felületi sérült, maltermaradványos téglák, mindez az eredeti rusztikus hatás érdekében!

Bontott téglaburkolat

Rusztikus szortimentünk, ami legnépszerűbb termékünk!

IX. Első osztály

 Ft/m2

Passzoló “L” sarokelem:  Ft/m1

Csak ép, szép felületű téglaszeletek, minimális sérülés lehetséges. Minden darabja tökéletesen megtisztítható. Gyönyörű 99% 4-sarkos, sérülésmentes téglafelület, ép sarkok, homogén színek, eltávolítható maltermaradványok.

I. osztályú antik téglaburkolat

I. osztály, a mi specialitásunk Önnek!

Az árak bruttó árak érvényesek 2022.08.01-től visszavonásig , az Áfá-t tartalmazzák. Négyzetméter áraink, az építőiparban szokásos kb. 1-1,5 cm-es fugával értendők ( kisméret 52db tégla/m2, nagyméret 42db tégla/m2), kivéve ahol más fugaméretet tüntettünk fel. Amennyiben fuga nélküli rakásmódban használná fel tégláinkat, akkor +25% anyagra lesz szüksége.

Termékeink, szolgáltatásaink további jellemzői:

  • A termékeinket, darabra leszámolva, négyzetmétere pontosan adjuk,
  • A kiszállított áru, 0,00-2,00-%ban tartalmazhat eltört, 2 darabból álló, de egész méretű, jól összeilleszthető téglákat / kivéve mozaik, v. szeletdarabos termékeink /
  • Mivel termékeinket válogatjuk, ezért még az extrém rusztikus minőségben sem találhat felhasználhatatlan téglákat, úgy mint kátrányos, teljesen kormos, vagy 1 cm vastag betonnal szennyezett felhasználhatatlan darabokat.
  • Utánrendelés? Számon tartjuk, hogy milyen téglát szállítottunk Önnek, ezért garantáljuk, hogy következő alkalommal is színben, méretben megegyező tételt biztosítunk!
  • Nagyobb mennyiségre van szüksége? Nem probléma! Rövid határidővel, akár több száz m2-es mennyiségben is vállalunk megbízást!

Elérhetőségek ==>>

Kövess minket a Facebookon is!