Adatvédelmi tájékoztató

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
Adatvédelmi tájékoztató Antik Tégla Kft. / antikteglakft.hu

Bevezető:

Az Antik Tégla Kft. birtokába az Ön személyes adata, kétféle képen kerülhet:
– amikor azt Ön direkt módon részünkre megadja, úgy mint név, cím, telefonszám, stb., ezeket harmadik félnek az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki, az adatok kezeléséről, az alábbi adatvédelmi tájékoztatóból informálódhat.
– illetve, személyes adatnak minősül, amikor az antikteglakft.hu süti fájljai által közvetetten nyomonkövethetővé válik, az Ön honlapunkon végzett tevékenysége. Ezeket az adatokat statisztikai, és marketing célokra használjuk fel.

1. Az Antik Tégla Kft. minden szükséges biztonsági lépést, szervezési és technikai intézkedést megtesz a személyes adatok legmagasabb szintű biztonsága, illetve azok jogosulatlan megváltoztatásának, megsemmisítésének és felhasználásának megakadályozása érdekében.

2. Az Antik Tégla Kft. minden szükséges lépést megtesz, hogy az általa kezelt és/vagy feldolgozott személyes adatok pontossága, teljessége, valamint naprakész állapota érdekében.

3. Az Antik Tégla Kft. az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Tájékoztatás az adatkezelésről

1. A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését az adatfelvételénél jelzett módon, illetve az Antik Tégla Kft. feltüntetett elérhetőségein.

2. Felhasználó kérelmére az Antik Tégla Kft. tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. Az Antik Tégla Kft. a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást.

3. Az Antik Tégla Kft. zárolja a személyes adatot, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. A zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

4. Az Antik Tégla Kft. törli a személyes adatot, ha kezelése jogellenes, a Felhasználó kéri, a kezelt adat hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható – feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte.